€32,-

  Redem BV - Kreytacker 25 - 6581 JP MALDEN
 

Bedrijfsinformatie
Alles over slechte adem
Productomschrijving
Online shop
Veel gestelde vragen
Verkooppunten
Contact
Testimonials


Testimonials

14 november 2001
Ik ben ontzettend enthousiast over het product. Gister heb ik het basispakket ontvangen. Nu heb ik al ervaren hoe het is om een frisse adem te hebben, dit heb ik niet meer gehad sinds mijn 14e. Ik ben nu 39 en ik verzorg mezelf altijd optimaal en hygiënisch. Het was verschrikkelijk om een slechte adem te hebben. Ik kan me ook niet meer herinneren dat mijn tong, zoals nu, 'roze' was. Het product verandert echt mijn leven. Heel erg bedankt.
Marlies Geertsen

9 november 2001
Twee weken geleden heb ik het basispakket gekocht, na één dag merkte ik al een uitstekend resultaat. Mijn man stond nogal sceptisch tegenover de producten maar hij is ook zeer enthousiast en gelukkig met het resultaat.
P. Verhoeven

25 september 2001
Via internet ben ik bekend geworden met de producten van Thera Breath. Ik ben heel erg blij met de resultaten van de tandpasta, het mondwater, de Nasaldrops en de kauwgom. Ik had al een aantal jaren last van een slechte adem. Zelfs mijn vrouw had er erge last van, gelukkig is het probleem nu verholpen door Thera Breath.
H.J. Koenders

21 augustus 2001
Ik gebruik de producten van Thera Breath nu drie maanden en het is een groot succes. Ik hoef me nu niet meer druk te maken, als ik met andere mensen praat, of ik een vieze adem heb. Door de producten van Thera Breath voel ik me nu weer zeker. Voor mijn beroep, ik ben arts, moet ik veel met mensen praten en dat gaat nu ontspannen omdat ik niet meer na denk over mijn adem. Bedankt voor een fantastisch product.
Peter Beugen

8 juni 2001
Ik ben zo blij dat ik de producten van Thera Breath heb ontdekt. Ik gebruik de Thera Breath gel en het mondwater nu drie weken en gebruik sinds kort de Aktiv Oxigen tandpasta en het mondwater daarvan. Ik kan vertellen dat de producten m'n ochtendadem ontzettend fris maken. Ik heb 5 jaar met halitosis rondgelopen, in die 5 jaar heb ik 3 operaties gehad aan mijn holtes en ik heb mijn amandelen laten verwijderen. Ik was op een gegeven moment paranoïde over mijn adem. Ik heb zelfs overwogen om te stoppen met werken omdat ik veel negatieve reacties had op mijn adem. Door de producten van Thera Breath krijg ik nu positieve reacties op mijn adem. Ik hoop dat als mensen deze brief lezen overtuigd zijn van de producten. Het werkt echt en het kan andere mensen ook helpen.
Mevr. Hermsen

4 mei 2001
Ik heb de kauwgom en de tabletten (heel erg sterk trouwens) aangeschaft en ik merkte meteen veranderingen in mijn mond. De kauwgom heeft overigens mijn tanden ook witter gemaakt. Ga zo door!!!!
Trudy Seegers

23 april 2001
Bedankt voor het oplossen van een probleem dat ik al 20 jaar had. Het was echt een hel, gelukkig kwam ik de producten van Thera Breath tegen op het internet!! Ik ben zelfverzekerder geworden. Thera Breath kwam echt op het juiste moment, ik kon niet langer meer leven met de schaamte over mijn adem.
K.M.T. Bomen


17 februari 2001
Per ongeluk kwam ik terecht op de site van Thera Breathtm..GELUKKIG!! De reacties die ik las kan ik echt beamen want het helpt echt. Ik had problemen met mijn adem zolang ik me kon herinneren. Ik bestelde meteen de producten. Nadat ik ze geprobeerd had werd mijn tong meteen weer roze. Mijn vader en broer hadden ook een probleem met hun adem dus had ik voor hen ook een basispakket besteld. Thera Breath heeft me mijn zelfvertrouwen terug gegeven én een heel nieuw leven.
Lucy Verhagen

6 februari 2001
Ik ben onlangs verhuisd en wil zeker weten dat de producten goed verzonden worden naar mijn nieuwe adres, ik moet er niet aan denken dat er iets fout zal gaan. Ik kan namelijk niet meer zonder jullie geweldige product. Het heeft al mijn problemen met mijn adem opgelost.
Graag zou ik de producten dan ontvangen op nieuwe adres in Scheveningen.
Frits Lees

2 januari 2002
Eerste wil ik meteen kwijt dat de producten van Thera Breath echt werken. Het is voor mij echt een opluchting, het heeft me echt mijn zelfvertrouwen terug gegeven. Ik ga nu meteen weer een aantal producten bestellen via de site www.therabreath.nl
Mevr. de Groot

7 januari 2002
Ik heb onlangs een basispakket besteld en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Mijn man heeft niet meer geklaagd over mijn slechte adem. Ik vroeg hem naar mijn adem en hij zei dat hij niks meer rook. Voordat ik de producten bestelde dacht ik: "weer zo'n product wat waarschijnlijk niet helpt" maar ik ben helemaal overtuigd, echt perfect.
S.J. Kasten

14 april 2002
Ik ben de producten van Thera Breath gaan gebruiken, de tandpasta en het mondwater, ik vind het GEWELDIG!!!!
Tanja van Weelen

28 oktober 2002
Ik kan alleen maar positieve dingen zeggen over de producten. Ik heb net een aantal producten aangeschaft, de gel, het mondwater en de power drops, na twee keer gebruiken was er al een verbasend resultaat. Mijn adem rook een stuk frisser. Ik had echt een gigantische slechte adem, ik was echt moe van alle middeltjes en kauwgom die het probleem alleen maar maskeerde. Nu is er eindelijk een oplossing.
Meneer de Klok

10 januari 2003
Ik heb de producten van Thera Breath gebruikt en ik kan alleen maar een positieve reactie geven!! SUPER!!!
Theo

17 maart 2003
Ik gebruik de producten bijna drie jaar, het is echt geweldig om mijn man te kunnen kussen zonder dat onze adem tussen ons in staat!..Bedankt!!!
G. Klaassen

28 april 2003
Ik ben zo blij dat ik genezen ben van een slechte adem. De oplossing was echt mijn tongschrapen en daarna poetsen en spoelen met de producten van Thera Breath. Ik had nooit durven dromen dat ik van mijn probleem af zou komen. Ik kan niet meer zonder de producten.
P. Huijzen


11 mei 2003
Ik heb nog niet zo lang geleden het basispakket gekocht, ik ben echt verbaasd over het resultaat. Toen ik het kocht had ik mijn twijfels, weer een ander product, zal deze keer waarschijnlijk weer niet helpen. Het is echt geweldig, `s Avonds gebruikt en de volgende ochtend nergens last van, ongelooflijk.
I. Kloosterman

2 juni 2003
Via deze brief wil ik laten weten hoe goed de producten werken van Thera Breath. Mijn man had echt last van chronische halitosis, al bijna 10 jaar. Hij was altijd met z'n adem bezig, 4 keer per dag tanden poetsen, flossen, spoelen, etc. Niks hielp. Ik wilde hem toch blijven helpen met een oplossing te zoeken dus ben ik op internet gaan kijken naar producten tegen een onfrisse adem. Toen kwam ik bij Thera Breath terecht, daar zijn we heel blij om want de producten en resultaten hebben allebei ons leven veranderd. Ik hoop dat meer mensen dit lezen en dat ik ze kan overtuigen dat de producten echt helpen?. Ga zo door!!!
Sjaak Swinkels

28 juni 2005
Geachte mevrouw/meneer,

Ik ben vorig jaar 2004 in Turkije op vakantie geweest en toevallig een artikel gelezen over uw bedrijf.
Ik geloofde er niet in, ik heb al last van een slechte adem vanaf schooltijd, nu ben ik 40 jaar!!
Ik heb, zodra ik in Nederland kwam, uw producten besteld.
Na 2 dagen merkte mijn man het positieve resultaat al, mijn adem is fris de gehele dag.
Mijn collega gebruikt het nu ook, met hetzelfde resultaat.
Ik kan het iedereen absoluut aanbevelen om uw producten te gebruiken.
Ik gebruik de tandpasta en Oral Rinse, ik begin er de dag mee en gebruik het voor dat ik ga slapen, ik heb voor de zekerheid ook Breathspray besteld voor overdag, omdat ik op kantoor werk en vele cliënten moet ontvangen, maar ik heb het gewoon niet nodig.
Ga alstublieft door met uw product, als je jaren alles uitgeprobeerd hebt dan wordt je echt moedeloos, maar u hebt mijn leven veranderd, Ik kan, zonder continu aan mijn adem te denken, of de gehele dag te sproeien met mondspray, met mensen praten.
Mijn dank is heel groot, ik ben nu een jaar verder en geniet nog elke dag met een gevoel van zekerheid, een groter cadeau had u me niet kunnen geven.

Met vriendelijke groet mailt,

Jolanda E.